Metsä Forest

Koko perheen metsäristeily Helsinki-Riika-Helsinki 6-8.6.2015

Uutiset

Metsäverkko mobiilisovellus

Metsäsi tiedot ja päätökset aina mukanasi.

Mobiilisovelluksessa metsäsuunnitelmasi on aina mukanasi - vaikka keskellä metsää. Sovelluksen avulla voit suunnistaa tietylle kuviolle esimerkiksi katsomaan kiireelliset työt, selata kuviotietoja ja toimenpide-ehdotuksia, lisätä omia muistiinpanoja ja kuitata toimenpiteitä tehdyksi.

Koko perheen metsäristeily

Helsinki - Riika - Helsinki 6.-8.6. M/S Baltic Queen

Lähde mukaan metsäristeilylle, jonka ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja ja puheenvuoroja mm. metsän omistamisesta, metsätilan perintöasioista ja metsäalan näkymistä. Risteilyn pääteemana on metsästä kasvua ja innovaatioita. Nauti laivalla myös viihteestä ja iloisesta tunnelmasta ja koe Baltian Pariisi, Riika!

Tilaa metsälannoitus

15 euron hehtaarialennus, kun tilaat 31.5. mennessä

Metsälannoitus on taloudellisesti yksi kannattavimmista puuntuotannon investoinneista. Jos metsässäsi on tehty harvennus 2010-2014, kuviolle kannattaa tänä vuonna tehdä kasvatuslannoitus. Näin saat parannettua entisestään puuston kasvua. Tilaa metsäasiantuntijaltamme. Kysy myös terveyslannoitusta turvemaametsään tai metsän kasvuhäiriön korjaamiseksi. Tarjouksena 15 euron hehtaarialennus uusiin, 31.5.2015 mennessä tehtyihin tilauksiin.

Näe Metsä uudessa valossa

Katso Tree Online

Puun merkitys maailmassa kasvaa jatkuvasti. Katso miten Metsä hyödyntää metsän mahdollisuudet vastuullisesti ja tehokkaasti.
© Metsä Forest 2015
|