Metsä Forest

Koko perheen metsäristeily Helsinki-Riika-Helsinki 6-8.6.2015

Uutiset

Tulevaisuus kasvaa tänään.

Metsäliitto Osuuskunnan edustajistovaali

Metsäliitto Osuuskunta on suomalaisten metsänomistajien oma osuuskunta. Edustajisto on osuuskunnan ylin päättävä elin. Seuraava edustajistovaali toimitetaan 1.2.-30.6.2015.
Jäsenyys Metsäliitto Osuuskunnan edustajistossa on tärkeä suomalaisen metsäalan luottamustoimi. Omistajajäsenenä voit asettua ehdolle tai toimia valitsijayhdistyksessä ja äänestää itse vaalissa.

Koko perheen metsäristeily

Helsinki - Riika - Helsinki 6.-8.6. M/S Baltic Queen

Lähde mukaan metsäristeilylle, jonka ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja ja puheenvuoroja mm. metsän omistamisesta, metsätilan perintöasioista ja metsäalan näkymistä. Risteilyn pääteemana on metsästä kasvua ja innovaatioita. Nauti laivalla myös viihteestä ja iloisesta tunnelmasta ja koe Baltian Pariisi, Riika!

Metsäveroilmoitus

Katso täyttöohjeet

Kaipaatko apua metsätalouden veroilmoituksen täytössä? VeroApu-ohjeessa käydään kohta kohdalta lävitse yleisimmät metsäverotuksen asiat käytännön esimerkkien avulla. Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsen, muistathan, että voit hoitaa metsätaloutesi kirjanpitoa ja lähettää metsäveroilmoituksen suoraan verottajalle Metsäverkko-internetpalvelussa.

Näe Metsä uudessa valossa

Katso Tree Online

Puun merkitys maailmassa kasvaa jatkuvasti. Katso miten Metsä hyödyntää metsän mahdollisuudet vastuullisesti ja tehokkaasti.
© Metsä Forest 2015
|